Împuşcături în plină stradă la Oradea. Femeia răpită de fostul iubit a fost găsită moartă. Atacatorul, dat în consemn la frontieră

15 martie 2017, 11:33

Telejurnal ORA 19:00 Anchetatorii l-au dat în consemn la frontieră pe agresor. Este vorba despre Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani.

Surse apropiate anchetei au declarat că Adrian Hladii ar fi un proxenet local.

Mai sunt şi alte detalii care complică investigaţia procurorilor. Tatăl fetei ucise a fost poliţist până în 1992, când a fost concediat, se pare, în urma unui caz de luare de mită.

ORA 17:00 Agresorul este încă în libertate şi e extrem de periculos, avertizează Poliţia, care a făcut filtre la toate ieşirile din oraş.

Anchetatorii sunt şi acum la locul unde a fost descoperit trupul fetei, chiar în maşina cu care o răpise fostul ei iubit. Tânăra de24 de ani era împuşcată în cap şi într-o baltă de sânge, a transmis corespondentul TVR Andreea Costin.

Totul a început dimineaţă, când fostul iubit a venit la ea acasă ca să îi aducă flori. Fata a coborât în stradă pentru a se întâlni cu el, însă era însoţită de actualul ei prieten. A urmat un schimb de replici dure. Atacatorul a scos pistolul şi a tras mai multe focuri. Imediat după împuşcături, atacatorul a forţat-o pe fată să se urce în maşina lui şi a părăsit în grabă locul incidentului.

Anchetatorii nu ştiu, deocamdată, cu exactitate în ce condiţii şi cine a ucis-o pe fată, a mai transmis corespondentul TVR.

ORA 14:45 Fata care a fost rapită de tănărul atacator din Oradea a fost găsită moartă în maşina în care fusese urcată cu forţa. Victima era împuşcată în cap, iar maşina abandonată pe marginea drumului.

Atacatorul este căutat în continuare de poliţie, după ce l-a împuşcat şi pe prietenul femeii.

ORA 13:00 Un bărbat a fost împuşcat în plină stradă la Oradea de un tânăr care a tras mai multe focuri de armă. Acesta ar fi răpit-o apoi pe iubita victimei şi a fugit. E căutat acum de politisti.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost împuşcat în omoplat şi a intrat în operaţie la Spitalul de Urgenţă. Medicii spun că rana nu a fost foarte gravă şi că starea sa este stabilă.

Potrivit martorilor, tânărul venise să îi aducă un buchet de flori fostei iubite. Aceasta a coborât din bloc pentru a se întâlni cu el, însă era însoţită de actualul iubit. A urmat un schimb de replici şi apoi tânărul a scos pistolul şi a tras. A forţat-o apoi pe fată să urce în maşina lui şi a demarat în viteză.

Poliţiştii îl caută acum pe atacator şi au făcut filtre la toate ieşirile din oraş.

Este în curs şi ancheta de la locul incidentului, unde criminaliştii fac măsurători, a transmis corespondentul TVR Andreea Costin, pentru Telejurnal.

ORA 11:30 Împuşcături pe o stradă din Oradea. Un bărbat a fost rănit în umăr. La faţa locului sunt echipaje de poliţie şi procurori.

Un bărbat şi-a urmărit fosta iubită şi pe partenerul ei actual. În momentul în care a observat-o pe stradă a scos un pistol şi a început să tragă, bărbatul a fost rănit la umăr. Din fericire, rana nu este gravă.

Atacatorul a tras-o apoi pe femeie pur şi simplu în maşină şi a demarat apoi în trombă. Poliţiştii îl caută acum în toată Oradea, a transmis corespondentul TVR Marius Popescu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite