Impușcături în Malmo: Două persoane au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul, într-un centru comercial

Împușcături Malmo
Împușcături Malmo
19 august 2022, 19:40

Poliția înarmată s-a deplasat la centrul comercial Emporia din Malmo în jurul orei 17:00, ora locală, și a spus că un număr mare de resurse sunt la fața locului.

În jurul orei 18.30, ora locală, un purtător de cuvânt al poliției a declarat că împușcăturile nu mai sunt „în desfășurare”.

Două persoane au fost împușcate, a anunțat presa locală, relatează mirror.co.uk.

O persoană de la fața locului a declarat pentru sydsvenskan.se: „Câțiva oameni plângând spun că au auzit focuri de armă”.

Un alt martor a spus, pentru sursa citată: ”Noi eram în magazinul Apple să reparăm un telefon mobil, au tras la același etaj, de aproape. Am auzit vreo cinci împușcături. Atunci oamenii au început să alerge. Oamenii care lucrează în magazin au strigat că ieșim. Oamenii au plâns. A fost înfricoșător”, spune martorul.

VIDEO

Un al treilea a spus: „Eram la cumpărături la ICA când oamenii au început să alerge și era haos la ghișeele reci. Când am fugit, am văzut că afară era haos, spune el. Era o femeie însărcinată care era pe cale să leșine. Văzuse cum a fost împușcată o femeie”.

Alți martorii au declarat pentru că au auzit aproximativ 20 de împușcături, înainte ca atacatorul să iasă din mall.

Un reporter de la fața locului a adăugat că trăgătorul părea să tragă la întâmplare.

Paramedicii cu o targă au fost văzuți alergând pe lângă cumpărători.

Poliția nu a confirmat dacă sunt victime. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Au fost trase focuri de armă în centrul comercial Emporia din Malmo. Poliția este la fața locului cu o cantitate mare de resurse și locația a fost izolată.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă