"Împreună pentru Leo Iorga". O campanie lansată de TVR 1

Ziua de miercuri, 14 iunie, a fost dedicată de TVR 1 unei campanii de susţinere a artistului Leo Iorga. Interpretul are nevoie de ajutor pentru a-şi asigura tratamentul care îi menţine stabilă starea de sănătate. TVR 1 a transmis programe speciale pe tot parcursul zilei.

13 Iunie 2017, 13:56 (actualizat 14 Iunie 2017, 22:08) |
Împreună pentru Leo Iorga - Tavi Colen
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

VIDEO
Împreună pentru Leo Iorga
Cu banii pe care îi câştigă din concerte, Leo Iorga îşi plăteşte cu greu tratamentele care îi menţin stabilă starea de sănătate. „După ani şi ani”, îi putem întoarce bucuria pe care ne-a dăruit-o cu muzica lui.

A cheltuit zeci de mii de euro pe operaţii şi tratamente de-a lungul câtorva ani de când se luptă cu cancerul. Şi nu se lasă. La începutul acestui an, Leo Iorga a fost la o clinică de specialitate în Cuba, unde a făcut un vaccin care distruge celulele canceroase. S-a întors în România cu un tratament pe care trebuie să-l urmeze o perioadă mai îndelungată, ceea ce ar însemna alte zeci de mii de euro. Pentru a se vindeca, artistul are nevoie de tratamente costisitoare, care devin greu de susţinut. Tocmai de aceea, TVR îi întinde o mână şi dedică ziua de 14 iunie unei campanii de strângere de fonduri. Miercuri, la TVR suntem Împreună pentru Leo Iorga!

De-a lungul întregii zile, emisiunile TVR 1 - 1 Matinal; Perfect Imperfect; Aici, acum; Pulsul zilei - şi toate programele informative ale postului vor aloca spaţii largi acestui subiect. Întreaga ediţie Pulsul zilei de miercuri va dezvolta exclusiv tema acestei campanii.

Vă invităm să vă alăturaţi campaniei TVR Împreună pentru Leo Iorga şi să-i fiţi alături artistului care decenii întregi ne-a emoţionat şi bucurat cu muzica sa! Donaţiile pot fi făcute în conturile Asociaţiei Culturale Music Concept deschise la BCR Berceni:

RO32 RNCB 0064 1467 5340 0001, cont RON

RO75 RNCB 0064 1467 5340 0003, cont EURO

Pentru detalii suplimentare, Paula Iorga, soţia artistului, poate fi contactată la numărul de telefon: 0730.423.918.

Mesaje de la artişti

VIDEO
Împreună pentru Leo Iorga - Dan Helciug
Există o datorie morală pe care un popor trebuie s-o aibă, și anume  să-și cultive valorile și să aibă grijă de ele. Din punctul ăsta de vedere sunt alături de Leo Iorga. Am fost și sunt alături de el.  E o situație dramatică. Sper să existe, și mai mult ca sigur o să existe o cale de rezolvare. O să răsară soarele și pe strada lui. Îți doresc din toată inima să te faci bine, să te vindeci și să bucuri în continuare generații de copii și de adolescenți care te-au ascultat și te ascultă” Dan Helciug, artist. 

VIDEO
Împreună pentru Leo Iorga - Mihai Pocorschi
E o mare voce a rockului românesc și, precum toți bine știm, face parte din memoria colectivă a rockului românesc și, practic, Leo a făcut parte din coloana sonoră a vieții fiecăruia. (...) Ne-am văzut relativ recent, acum o lună și ceva, Leo e la fel de tonic și curajos cum îl cunoșteam, în niciun caz nu cred că a abandonat lupta. Cei care îi sunt dragi sunt alături de el. Pentru faptul că-l cunoașteți toți pe Leo, alături de noi, prietenii lui, sunați și donați! – Mihai Pocorschi, muzician.

VIDEO
Împreună pentru Leo Iorga - Călin Goia
„Pe Leo Iorga l-am cunoscut din public, la început. Eram student, mergeam la Costineşti şi acolo cântau Compact, Holograf, Iris. Ulterior, am avut bucuria şi plăcerea să îl cunosc şi personal. Lumea ştie că este o voce extraordinară, un muzician foarte bun. Ştiu o grămadă de piese de la Compact, îmi plăcea mult Leo ca vocalist. Leo, sper să ne revedem din nou pe scenă, să fii la fel de energic cum eşti tu, de obicei. Îţi doresc multă sănătate”Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

VIDEO
Împreună pentru Leo Iorga - Zoli Toth
„Cancerul este un adversar care luptă cu nişte reguli total neortodoxe şi această boală va pierde. Când nu respecţi nişte reguli într-un joc, cel care trişează pierde. La un moment dat, Leo va câştiga, trebuie să câştige! ” Zoli Toth, muzician.

VIDEO
Împreună pentru Leo Iorga - Silvia Dumitrescu
Muzica aceea avea emoţie, avea mesaj, avea greutate, nu mai spun ce public avea aşa muzică. Ca să supravieţuieşti în ziua de astăzi ca artist este foarte greu, întrucât trebuie să faci un slalom extraordinar printre emisiuni de proastă calitate, printre întrebările nu tocmai ortodoxe care ţi se pun. Leo, pentru mine important este că tu exişti, că ai o voce minunată pe care trebuie să o arăţi tuturor. Nu ştiu prin ce farmec şi miracol ţi-ai păstrat-o după atâţia ani, pentru că, trebuie să recunosc că eşti un tenor extraordinar,  care şi acum atinge tonalităţile cu care s-a consacrat. Vrem cu toţii să îţi fim de folos şi să reuşim să te facem să fii sănătos şi fericit!Silvia Dumitrescu, cântăreaţă.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 15°C
IASI 12°C 14°C
CLUJ 12°C 12°C
CONSTANTA 12°C 13°C
CRAIOVA 11°C 12°C
BRASOV 12°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI