Împreună pentru inimile copiilor greu încercaţi | Voluntarii Clubului Lions Timişoara Bastion au aflat de centrul Sf. Maria din reportajul difuzat în cadrul campaniei #TuFaciSarbatoarea

Oamenii au puterea să aducă lumina şi să însenineze chipuri. O spunem cu tărie de la începutul campaniei #TuFaciSarbatoarea. Însă când oamenii lucrează împreună, rezultatul ne duce cu un pas mai aproape de Dumnezeu, prin bunătate, implicare şi dăruire. O demonstrează miile de gânduri pe care le-am primit după ce am difuzat povestea centrului de zi din Timişoara, în care zeci de copii greu încercaţi primesc înapoi copilăria furată. Micuţii au avut un Paşti încărcat de cadouri şi dragoste. Datorită vouă, celor care înseninează chipuri şi suflete!

28 Aprilie 2019, 18:10 (actualizat 28 Aprilie 2019, 19:42) Știrile TVR |
Împreună pentru inimile copiilor încercați
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

I-am cunoscut pe micuţi şi pe îngerii lor înainte de Paşti. Am intrat împreună în lumea magică a poveştilor cu zâmbete, clădite cu trudă de oameni inimoşi. Suntem  la Centrul de Zi Sfânta Maria, locul unde Andreea, Mihaela şi Sabina, cele trei femei din Sânnicolau Mare, au ales să devină îngerii păzitori ai unor copii care provin din familii nevoiaşe. Gestul lor a impresionat zeci de mii de oameni din întreaga ţară. Oameni care au vrut să ajute. Să facă minuni şi să clădească şi ei suflete frumoase. Printre ei, voluntarii Clubului Lions Timişoara Bastion care au decis să devină mesagerii Iepuraşului şi să le ofere copiilor cadouri de sărbători.

Pe lângă pachetele cu rechizite, copiii au primit şi dulciuri şi alimente din partea oamenilor cu suflet mare.

În fiecare cadou a fost pus şi un gram de magie. Cei mici nu sunt obişnuiţi să primească prea des cadouri, aşa că momentul a fost unul emoţionant. Penare, creioane colorate, blocuri de desen, acuarele, carioci şi dulciuri - obiecte banale pentru mulţi dintre copii, dar pentru cei de la Centrul Sf. Maria au reprezentant mult mai mult. Au reuşit să le lumineze drumul spre o viaţă mai bună.

Rechizitele primite de micuţi sunt mai mult decât utile. Mulţi dintre copiii care vin la centru provin din familii sărace, cu mulţi fraţi, iar cele necesare studiului sunt mereu pe ultimul loc.

Voluntarii Clubului Lions Timişoara Bastion au aflat de centrul Sf. Maria din reportajul difuzat în cadrul campaniei #TuFaciSarbatoarea.

Cei care doresc să ajute în continuare la funcţionarea centrului de zi Sf. Maria din Sânnicolau Mare o pot face adoptând masa unui copil, în valoare de aproximativ 220 de lei pe lună. Detalii despre cum puteţi face acest lucru şi contul aflaţi de pe pagina de Facebook a centrului.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 4°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 2°C 2°C
CONSTANTA 3°C 4°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -1°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI