„Îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte”, a scris Ariana Grande pe o rețea de socializare după atacul de la Manchester

23 mai 2017, 08:58

„Distrusă. Din adâncul inimii mele, îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte”, a scris pe Twitter artista de 23 de ani, care a scăpat nevătămată din atacul soldat cu 22 morți și 59 de răniți.

Explozia s-a produs imediat după ce Ariana, aflată într-un turneu european, și-a încheiat spectacolul de pe Manchester Arena luni seara, în jurul orei locale 10.35 p.m.

La acel moment, arena era plină de fani, printre care un număr mare de fete adolescente, care reprezintă cea mai mare a parte a fanilor vedetei. „Cuvintele nu ne pot exprima durerea pentru victimele și familiile afectate din acest atac fără sens. Plângem viețile copiilor și ale celor dragi pierdute în acest act laș”, a scris pe Twitter și managerul vedetei, Scooter Braun.

Artista efectua un turneu european, care, după spectacole la Dublin și Manchester, urma să ajungă pe O2 Arena din Londra miercuri și joi. Potrivit site-ului TMZ, citat de Daily Mail, artista și-a suspendat turneul „The Dangerous Woman Tour”, deoarece nu se află în starea în care ar putea cânta.

Manchester Arena este una dintre cele mai mari săli acoperite din Europa, care poate adăposti 21 de mii de persoane.

De la deschidere, în 1995, au susținut concerte U2, Rolling Stones, Madonna, Lady Gaga, Pavarotti.

În trecut, Manchester Arena a fost gazda unor echipe de hochei și baschet, iar în ultimii ani au avut loc numeroase evenimente sportive, precum meciuri de box în care a luptat și Mike Tyson.

Manchester Arena a jucat un rol important și pentru trupele autohtone ca Take That, Oasis, New Order, Happy Mondays sau Simply Red. Este situată aproape de centrul orașului, are anual peste un milion de vizitatori și a câștigat premiul de cea mai bună sală din industria divertismentului.

Actrița și cântăreața Ariana Grande s-a născut în iunie ’93, în Florida. În martie 2013, piesa „The Way” de pe albumul său de debut, a intrat top 10 la Billboard. Ariana a devenit prima artistă a cărei înregistrare de debut s-a clasat pe prima poziție, după Kesha în ianuarie 2010.

Al doilea sau album de studio, My Everything, lansat în 2014, a debutat pe locul 1 în SUA și a fost bine primit in multe alte țări. A fost timp de 34 de săptămâni consecutive în top 10, iar anul trecut, și-a lansat al treilea album de studio.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă