Imagini inedite cu Familia Regală din Spania, exclusiv la TVR. Regele Felipe împlinește 50 de ani

28 ianuarie 2018, 20:28

Regina Letiția și Regele Felipe al VI-lea pot fi văzuți pentru prima dată cum își duc fetele la școală și cum le ascultă înainte de examen.

Prințesele Leonor și Sofia apar în imaginile transmise de Casa Regală în timp ce tatăl lor înregistrează mesajul de Crăciun sau la o masă de prânz obișnuită, la care discută despre teatru, iar Leonor se arde cu supă.

Felipe împlinește 50 de ani, timp în care s-a pregătit pentru funcția de șef al statului și astăzi reușește să satisfacă așteptările venite de la majoritatea spaniolilor.

Deși nu face politică, ultimele sondaje îi conferă regelui statutul de cel mai apreciat lider politic și asta într-o țară în care republica are mulți susținători.

Rolul Regelui Felipe al VI-lea este acela de a apăra Constituția și de a reprezenta Spania în lume.

Discursul său din timpul crizei catalane a fost primit bine de opinia publică, iar prezentarea țării sale la Forumul Economic de la Davos i-a făcut pe mulți spanioli să fie mândri de regele lor.

Cu toate că monarhia nu este susținută de toată lumea în Spania, nimeni nu poate contesta astăzi capacitatea Regelui Felipe al VI-lea de a fi un lider de care țara lui are nevoie în momente critice precum criza din Catalonia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite