Imagini de la deschiderea Campionatelor Europene Petrom. Ceremonia a fost transmisă în direct pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD

19 aprilie 2017, 09:34

TVR a organizat ceremonia de deschidere a Europenelor de Gimnastică. Programul, transmis în direct pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD

În premieră pentru campionatele de gimnastică, TVR a organizat o ceremonie de deschidere, transmisă în direct, de la ora 17.00, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD, care a oferit spectatorilor din Sala Polivalentă din Cluj, telespectatorilor TVR şi ai celorlalte televiziuni deţinătoare de drepturi TV, un show memorabil susţinut de lotul naţional de gimnastică aerobică – unul din cele mai titrate la nivel continental şi mondial din sportul autohton.

Astfel, la spectacolul de deschidere au fost prezenţi – cu execuţii dificile, în ton cu nivelul competiţiei de la Cluj – cei mai importanţi şi medaliaţi gimnaşti de aerobic: Corina Constantin, Bianca Horgovan, Lavinia Panaete, Bianca Becze, Mădălina Cioveie, Dacian Barna, Lucian Săvulescu, Mircea Zamfir şi Gabriel Bocşer, alături de nou-veniţii Steliana Stoenescu şi Marian Broţei, coordonaţi de Maria Fumea şi Mariana Mezei.

De asemenea, în cadrul show-ului am putut urmări şi evoluţiile gimnastelor din proiectul „Ţară, ţară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang.

Imnul competiţiei – compus special de Mihai Pocorschi – s-a auzit în deschidere, în sala Polivalentă din Cluj.

Ceremonia, comentată de Alina Alexoi şi invitaţii săi a fost încheiată cu discursul preşedintelui Uniunii Europeane de Gimnastică (UEG) Georges Guelzec.

În Sala Polivalentă de la Cluj au fost prezenţi mari campioni ai gimnastii printre care Nadia Comăneci – ambasadoarea Campionatelor Europene Petrom.

În această săptămână, iubitorii sportului din România au parte de 3.000 de minute dedicate gimnasticii – sportul olimpic favorit al românilor. În fiecare zi, pe canalele TVR sunt difuzate, în medie, câte şapte ore de emisie de la Europenele de la Cluj: exerciţiile din concurs, emisiuni speciale, dezbateri şi analize din studioul amenajat la etajul 3 al Sălii Polivalente din Cluj, interviuri, imagini din locaţiile amplasate în diverse puncte ale sălii, zona mixtă, VIP, zona sportivilor, fan zone, din oraş etc.

TVR a inaugurat, la Sala Polivalentă din Cluj, o expoziţie inedită – FAN ZONE, dedicată admiratorilor gimnasticii, cu fotografii din istoria gimnasticii româneşti şi cu echipamente care ilustrează istoria postului public de televiziune. Detalii aici

Programul transmisiunilor de la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin – ediţia 2017 îl puteţi găsi AICI.

Despre transmisiunile TVR de la  Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin 19-23 aprilie

Pentru prima dată în istoria Europenelor de Gimnastică, TVR difuzează, în direct, atât concursul propriu-zis, cât şi antrenamentele oficiale şi calificările competiţiei.

În calitate de Official Broadcaster al evenimentului, TVR va transmite Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin 19-23 aprilie, în exclusivitate în România, pe posturile TVR 2 şi TVR HD. Pe TVR 1, compeţia va fi transmisă în regim de breaking news.

Timp de o săptămână, în fiecare zi, pe canalele TVR vor fi difuzate, în medie, câte şapte ore de emisie: transmisiuni de la antrenamente şi concurs, emisiuni speciale, dezbateri şi analize din studioul amenajat la etajul 3 al Sălii Polivalente din Cluj, interviuri etc.

În plus, TVR transmite în direct, chiar de la locul desfăşurării evenimentului începând cu 17 aprilie, ora 7.00, programul 1 Matinal, pe TVR 1, cu Dorin Chioţea şi Maria Linda, cu informaţii dedicate celui mai mare eveniment sportiv din România în 2017.

După matinal, ştafeta transmisiunilor va fi preluată, după prânz, de jurnalistul Costin Deşliu şi de multipla campioană Andreea Răducan, care vor fi gazdele studioului de la Cluj.

Programul continuă cu calificările – miercuri şi joi, pe TVR 2 şi TVR HD, de la 14.00, respectiv 13.30 –  şi competiţia propriu-zisă, începând de vineri, 21 aprilie 2017.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite