Imagini cu momentul în care polițistul din Bihor își atacă fosta soție. Nimeni nu a intervenit în ajutorul femeii

12 ianuarie 2021, 12:43

Scenele cumplite s-au petrecut în jurul orei 18 seara, pe aleea din fața blocului din Oradea, unde locuiește femeia. În imagini se vede cum victima este trântită la pământ lângă un taxi și lovită.

Taximetristul nu intervine, dă în marșalier, iar ulterior pleacă de la fața locului. Femeia este apoi alergată în jurul mașinilor parcate și lovită din nou.

Ea reușește să fugă spre ușa de la intrarea în bloc, este încolțită din nou de fostul soț. Un bărbat care tocmai ieșea din bloc pleacă fără să intervină. Alți martori urmăresc scena din mașini. Câteva zeci de secunde mai târziu, agresorul se îndepărtează, împleticindu-se. Abia atunci, cineva deschide ușa de la intrarea în bloc, iar femeia, cu ultimele puteri reușește să se ridice și să intre înăuntru.

Victima a suferit mai multe răni în zona toracică și abdominală. Cea mai gravă, la ficat.

Agresorul, fostul soț al femeii, a fugit de la fața locului, dar a fost găsit câteva ore mai târziu de polițiști.

Pentru că avea mai multe răni pe corp, superficiale, pe care și le-a provocat, în încercarea de a-și lua viață, agresorul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Kover Ladislau Paul este polițist local. În trecut, a fost şef al Biroului personal al Primăriei, iar ulterior șef al Biroului Disciplină în Construcții și Protecția Mediului. A fost schimbat însă din funcție în urmă cu 3 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite