Ilie Năstase, două dosare penale în şase ore. Fostul tenismen a fost prins băut la volan, apoi a condus un scuter fără permis

25 mai 2018, 08:15

După prima întâlnire cu poliţiştii, deşi avea permisul suspendat, Ilie Năstase a plecat la spital ca să îşi scoată certificat medico-legal. A fost oprit din nou de oamenii legii şi condus la audieri pentru că a condus pe drumurile publice fără permis.

Aventura fostului tenismen a început de dimineaţă, când agenţii de la Rutieră l-au oprit foarte aproape de ambasada Chinei. Ilie Năstase a povestit în exclusivitate pentru TVR că a suflat în etilotest, iar rezultatul ar fi indicat 0,05 la mie. La un asemenea rezultat nu s-ar impune ca șoferul să fie dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. Acesta ar fi motivul pentru care Ilie Năstase ar fi refuzat recoltarea acestor probe.

Ilie Năstase nu a stat departe de scandaluri. În 2010, fostul tenismen a fost amendat de Consiliul Naţional pentru Combatarea Discriminării pentru declaraţii discriminatorii la adresa comunităţii rome. Anul trecut, într-o conferinţă de presă, a făcut o afirmaţie controversată despre sarcina Serenei Williams ce a facut înconjurul lumii, fiind considerată rasistă.

În 2017, Ilie Năstase a fost dat afară de la un meci al Soranei Cârstea după ce s-a certat cu arbitrul, supervizorul şi a fost acuzat că le-ar fi înjurat pe jucătoarele din lotul britanic. Iar după ce a fost scos din tribună, a jignit o jurnalistă din Marea Britanie.

Fostul tenismen a reacţionat agresiv şi în urmă cu câţiva ani, atunci când a observat că e filmat pe o stradă din centrul Timişoarei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite