Ilfov: Suspectul crimei din gelozie a fost prins în apropiere de Jilava

6 august 2019, 08:32

În noaptea de luni spre marți, Nicolae Gheorghe a mers la locuința concubinei sale și, pentru că nu a găsit-o, a bănuit că s-ar afla în casa unui alt bărbat. O suspecta că ar avea o altă relație.

Puțin după ora 3 noaptea, l-a sunat pe rivalul său și l-a chemat să iasă din casă. L-a executat cu sânge rece, în fața porții, cu două focuri de armă.

După ce și-a împușcat rivalul, bărbatul s-a întors acasă, unde se afla și fiica lui de 9 ani.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor și l-au căutat la locuința din județul Ilfov.

Le-a fost teamă să intervină pentru că suspectul era înarmat și ar fi putut folosi copilul drept scut, așa că mai întâi i-au convins pe vecini s-o ia pe fetiță.

Bărbatul a încercat să scape. A fugit prin curțile vecinilor, apoi a luat-o pe un câmp din apropierea penitenciarului Jilava. A dat însă nas în nas cu polițiștii.

Anchetatorii au făcut percheziții la casa suspectului, unde au găsit arma crimei.

Bărbatul este cercetat pentru omor.

_________________________________

ACTUALIZARE Suspectul a fost prins pe un câmp în apropierea localității Jilava. Prietena acestuia este și ea suspectă în acest caz. Cei doi au o fetiță de 9 ani.

Bărbatul s-a întors în localitatea 1 Decembrie, după o absență de două săptămâni, și și-a căutat iubita și fetița la bunica femeii. Bătrâna nu a știut să-i spună unde sunt, iar bărbatul a tras concluzia că ele se află la rivalul său, aflat la câteva străzi distanță.

Agresorul a ajuns la casa rivalului, ar fi intrat în curte, s-ar fi uitat pe geam, apoi l-ar fi convins pe acesta să iasă din casă. După ce bărbatul a ieșit în curte a  fost împușcat de două ori. Polițiștii cred că arma ar fi de 9 mm.

Bărbatul a luat fetița și a fi fugit. Polițiștii l-au identificat repede, dar au fost nevoiți să acționeze cu prudență, având în vedere că bărbatul era înarmat și însoțit de copil.

După ce bărbatul a lăsat copilul în grija unor cunoscuți, în Jilava, polițiștii l-au prins. Urmează audierile și anchetele care vor stabili dacă cel prins este autorul omorului.

ACTUALIZARE Cercetarea la fața locului s-a încheiat. Poliția îl caută pe cel care a tras focurile de armă. Bărbatul a fost identificat, iar mașina acestuia a fost găsită în zona localității 1 Decembrie.

În jurul orei 5 dimineața, un bărbat și-a sunat victima rugând-o să iasă afară. Cel care se afla în mașină a tras două focuri de armă asupra celui vizat, conform unor surse judiciare.

Se pare că la mijloc este un scandal amoros.

În faţa portii, poliţiştii au găsit un bărbat împuşcat, în stare inconştientă.

În scurt timp, bărbatul a decedat.

Potrivit unor surse, ar fi vorba de o crimă săvârşită pe fondul geloziei.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite