IGPR: Percheziții în Prahova și Tulcea la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda „accidentul”

Percheziții în Prahova și Tulcea
Percheziții în Prahova și Tulcea
3 iulie 2017, 10:08

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române, persoanele bănuite ar fi săvârșit, în luna mai, opt infracțiuni de înșelăciune, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, inducând în eroare victimele pe care le contactau telefonic spunându-le că cineva apropiat lor a produs un accident rutier grav.

„Pentru înlăturarea consecințelor penale ale accidentului, precum și sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenția personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate sume cuprinse între 15.000 — 20.000 lei și 13.500 de euro, banii fiind ridicați de complici. Prin activitatea infracțională, s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 49.100 lei și 13.500 de euro”, arată sursa citată.

Potrivit acesteia, în urma descinderilor vor fi puse în executate patru mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi duse la sediul Poliției Mehedinți pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Perchezițiile sunt derulate cu sprijinul polițiștilor din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La acțiune au participat și reprezentanți ai Administrației Naționale a Penitenciarelor.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite