Idei stilate pentru decorarea mesei de Paște. Specialiștii ne sfătuiesc să păstrăm un echilibru între elementele decorative

27 aprilie 2019, 17:20

Felul în care aranjaţi masa de Paşte poate impresiona dacă ţineţi cont de o regulă simplă. Nu exageraţi cu prea multe culori. Trei sunt suficiente dacă luăm în calcul faţa de masă, vesela şi şerveţelele. Începeţi decorarea din mijlocul mesei. Secretul este ca piesa centrală a decorului să poată fi uşor dată la o parte atunci când treceţi de la un fel de mâncare la altul.

Fiţi creativi şi când aşezaţi tacâmurile pe masă. Şerveţelele colorate se pot transforma într-un suport perfect pentru linguri, furculiţe şi cuţite.

Ouăle vopsite pot fi puse alături de flori într-o singură vază care să fie aşezată în mijlocul mesei de Paşte. Iar copiii pot fi impresionaţi cu ouă colorate transformate în iepuraşi.

Nu uitaţi că indiferent de cât de frumos ar fi aranjată masa, bucuria noastră în zi de sărbătoare vine din partea oamenilor pe care îi avem alături dar şi din capacitatea noastră de a înţelege că trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă