iCEE.fest lansează Smart Homes, despre impactul tehnologiei şi a Internetului în modul în care ne construim casele viitorului

Discuțiile ”Smart Homes” vor avea loc în Focus Stage 1/ 15 iunie
Discuțiile ”Smart Homes” vor avea loc în Focus Stage 1/ 15 iunie
13 iunie 2017, 15:16

Nu e încă o normalitate dar nici nu mai ține de science-fiction. Acesta este și motivul pentru care iCEE.fest (București, 15 și 16 iunie) a adăugat anul acesta un nou stream de conținut: Smart Homes!

De la un simplu plan și până la soluții extrem de complexe, în cadrul festivalului de digital & tech se vor dezbate ideile momentului dar și ale viitorului în ceea ce, pe larg, putem numi smart living.

Discuțiile ”Smart Homes” vor avea loc în Focus Stage 1/ 15 iunie.

Harald Schindele și Markus Hirschmuller sunt fondatorii Hirschmüller Schindele Architekten și vin la București pentru a ne arăta la ce nivel de complexitate au ajuns tehnologia și arhitectura.

”Utilizarea tehnologiilor Smart Homes a devenit un instrument puternic de economisire a energiei și de creare de configurații de spațiu interesante”Harald Schindele

Dacă vă gândiți să vă transformați casa într-una inteligentă sau lucrați în domeniul livării de soluții avansate de inginerie, atunci e clar, iCEE.fest e locul unde trebuie să fiți pe 15 iunie.

Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech și Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agenda pentru ediția 2017.

Nu vor lipsi giganții internetului – Facebook și Google – iar temelor deja consacrate, precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health li s-au alăturat anul acesta Smart Homes și Fintech.

Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (București, 15 și 16 iunie) sunt disponibile pe site-ul oficial pe bază de cerere (formularul din homepage).

Setlist pentru: The House of the Future/ ora 10.30

– Harald Schindele, Co-fondator @ Hirschmüller Schindele Architekten

–  Szymon Janiak, Co-fondator @ 1450

– Bernhard Hussy, Co-fondator @ Nomos System

Setlist pentru: Green Houses and HiTech Solutions for Smart Living/ 12.15

–  Simon van der Jagt, CEO @ Nowi Energy

–  Adriaan Brebels, Managing Director @ Porta Capena

–  Szymon Janiak, Co-fondator @ 1450

– Horațiu Ionescu, Dealer Oficial în Romania pentru Bang & Olufsen

Între cele două sesiuni dedicate prezentărilor, publicul festivalului va putea să afle mai multe informații de la artizanii faimoasei Villa M.

Organizatorii au pregătit un bilet special:

iCEE.fest Smart Homes Ticket costă doar 50 euro (atenție, în acest moment biletele nu mai sunt disponibile online, ci doar pe bază de cerere via site-ul festivalului!)

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă