Hunedoara: Un pensionar a fost bătut în trafic de un tânăr pentru că ar fi circulat cu viteză mică. Agresorul a fost reținut de polițiști

Bărbat arestat
Bărbat arestat
22 martie 2023, 12:47

Potrivit primelor cercetări, incidentul a avut loc în cursul zilei de marţi, când bătrânul ar fi fost claxonat în trafic de tânărul de 28 de ani, care se afla cu maşina în spatele său, deoarece ar fi rulat prea încet.

Apoi, când victima a parcat la o cunoştinţă din cartierul Peştişu Mic, agresorul a coborât din autoturismul personal şi l-a lovit pe bătrân cu pumnul în zona feţei. După aceea, tânărul a dat cu piciorul în portiera din stânga-faţă a maşinii septuagenarului şi i-a rupt maneta ştergătoarelor de parbriz.

„Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate, iar celălalt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere, acesta fiind reţinut preventiv.

 

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite