Hunedoara: Patru bărbați au fost arestați și au fost date amenzi de 9.000 de lei în urma unor incidente cu polițiștii

19 aprilie 2020, 11:36

ACTUALIZARE Patru persoane au fost arestate preventiv.

ACTUALIZARE Patru bărbați au fost reținuți după ce mai mulți oameni ai legii au fost agresați verbal de oameni din oraș pentru că au legitimat un biciclist beat. Polițiștii au dat și trei amenzi, în valoare de 9.000 de lei. Potrivit IPJ Hunedoara, patru dintre bărbații conduși la sediul Poliției Hunedoara au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj, distrugere si tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, pentru nerespecatrea prevederilor ordonanțelor militare, polițiștii au dat 3 amenzi de 9.000 de lei.

Violențele au escaladat în cartierul hunedorean în momentul în care polițiștii au oprit o persoană și au legitimat-o. Agenții susțin că bărbatul nu ar fi avut documentele necesare pentru perioada stării de urgență şi ar fi devenit recalcitrant când a fost verificat.

Agenții de poliție au scos pistoalele și le-au îndreptat spre persoanele recalcitrante, dar nu au folosit armele. Alte echipaje le-au venit în ajutor.

Polițiștii au audiat până acum nouă persoane, care sunt cercetate pentru ultraj, tulburarea ordinii publice și distrugere. Hunedoara este unul dintre județele cu cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. Cifrele oficiale indică aproape 400 de îmbolnăviri.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite