Horoscopul zilei de 22 aprilie. Bani neașteptați pentru Taur, nativii din Rac trec la un regim de viață sănătos

22 aprilie 2019, 11:31

BERBEC

ONESTITATE

Soarele a ieșit din semnul vostru. Dar nu vă panicați. Au intrat Venus și Mercur. Vă ies toate combinațiile. O doză mare de onestitate vă caracterizează zilele acestea. Atenție cui va destăinuiți!

TAUR

FORŢĂ

O gură puternică de oxigen: Soarele a intrat în zodia voastră. Ingeniozitate și viziune, mai ales că se întâlnește cu Uranus. E rost de ceva bani neașteptați.

GEMENI

ÎMPĂCARE

E o zi de petrecut împreună cu partenerul. Aveți două zile să vă simțiți bine. Dacă sunteți certați, vă împăcați. Vă vine ideea unei noi afaceri.

RAC

SFATURI

E ziua în care vă preocupați de sănătate. Vi se pare că e bine să treceți pe regim naturist și să renunțați la prăjeli. Un prieten mai vechi va cere un sfat. I-l dați pentru că aveți sentimentul că știți multe.

LEU

IDEI

Copiii vă dau un pic de lucru. Fiți calmi și ocupați-vă de ei. Idei să-i ocupați cu ceva aveti, asa ca ocupati-vă și de voi si puneti pe hartie un proiect mai vechi.

FECIOARA

ORDINE

Faceți curățenie în casă și puneți la punct toate detaliile legate de sărbători. E o perioadă bună să petreceti sarbatorile in strainatate. Sigur, daca ati strans si banii necesari.

BALANTA

COMUNICARE

Simțiți nevoia să vorbiți și să comunicați dincolo de cuvinte ceea ce credeți. Faceți-o, pentru că aveți ce spune și, în plus, vă limpeziți și gândurile proprii.

SCORPION

BANI

Vin niște bani pe care-i așteptați de mult timp. O parte din ei simțiți nevoia să-i dați în scopuri caritabile. Nu e rău, vi se vor întoarce.

SAGETATOR

CALM

Liniște în creier și în casă. Gândiți limpede și se poate să ieșiți dintr-o dilemă. Sunt întrunite toate premisele să începeți ziua optimist. Ideea e s-o terminați la fel.

CAPRICORN

GÂNDURI

Vă roade un gând mai vechi și aveți impresia că puteți să-l materializați. Nu e momentul. Doar două zile mai așteptați.

VARSATOR

VIZIUNE

Vedeți în viitor. Anticipați ce se întâmplă în următoarea perioadă. Dacă aveți o alegere de făcut, acum e momentul.

PESTI

SERIOZITATE

La serviciu lucrurile merg bine. E posibilă chiar o mică avansare. Sunteți integri, serioși și punctuali. Tot ce vă propuneți, rezolvați.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite