Horoscopul zilei 14 mai

14 mai 2019, 09:17

Berbec

ANALIZE

Cu iubirea încă stați bine. Mergeți să vă faceți niște analize dacă va știți cu oarece afecțiuni cronice. E bine să verificați de două ori să nu apară probleme.

Taur

JOCURI

Petreceți mai mult timp cu copiii. Jucați cu ei jocuri creative. Dacă nu-i aveți n-ar strica să vă gândiți.

Gemeni

ACASĂ

Acasă e cel mai bine astăzi. Dacă puteți inventa o scuză să chiuliți de la serviciu, n-ar fi rău, deși nu vă putem sfătui să faceți așa ceva.

Rac

VORBIRE

Dacă tăceai filosof rămâneai e o vorbă de duh care nu vi se potrivește azi. Nu obțineți nimic dacă tăceți. Așa că vorbiți despre orice. Vă ajută să întelegeți la rândul vostru niște lucruri.

Leu

AFACERI

Vin banii. Poate din mici afaceri pe care le-ați făcut acum câtva timp. Sau poate încheiați azi o tranzacție.

Fecioara

ENTUZIASM

Sunteți entuziaști. Profitați de orice mică bucurie pe care o întâlniți. Astăzi aveți parte de bucurii.

Balanța

NELINIŞTI

Un sentiment de ușoară neliniște vă framântă. Nu luați decizii azi. Așteptați până mâine când luna intră la voi în zodie și vă limpezește gândurile.

Scorpion

ECHIPĂ

Vi se poate propune un proiect nou, să intrați într-o echipă pe care chiar să o coordonați. Lăsați orgoliile și țineți cont de spiritul de echipă.

Săgetător

PROIECTE

La slujbă lucrurile merg în continuare bine. Azi veniți cu idei pentru un nou proiect sau măcar pentru îmbunătățirea celui la care deja lucrați.

Capricorn

SPIRITUALITATE

E o zi în care ar fi bine să lăsați un pic la o parte materialul și să vă gândiți și la spirit. La cât de pragmatici sunteți ați putea să-i descoperiți și o latură practică.

Vărsător

DECIZII

E o zi bună să luați decizii. Sunteți plini de inspirație astăzi. Aveți și o ușoară tendință să-i dominați pe ceilalți. Abtineți-vă.

Pești

ÎMPĂCARE

Dacă nu v-ați împăcat cu partenerul, azi e ziua potrivită. Nici nu e greu. Puteți doar să vă cereți ietare și o veți obține.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite