Horoscopul zilei. Ce este bine să facem astăzi şi ce anume trebuie evitat

30 aprilie 2019, 09:09

BERBEC

EMOŢII

Ușoare probleme emoționale vă frământă. Aveți tendința să vă însingurați, dar cel mai indicat e să stați cu familia sau cu prietenii.

TAUR

PRIETENI

Tot cu prietenii petreceți și voi și e posibil ca unul dintre ei să aibă nevoie de ajutorul vostru. Atenție cum circulați pe stradă. E un ușor risc de accidente.

GEMENI

SERVICIU

Interesul vostru e în zona serviciului chiar dacă sunteți în vacanță. Vă vin în cap niște proiecte și le puneți pe hârtie.

RAC

IDEI

Priviți lucrurile în ansambu, nu vă încurcați în detalii. O idee care vă lipsea rezolvă o problemă mai veche la care nu găseați soluție.

LEU

ÎMPRUMUT

Nu stați pe roze cu banii și e posibil să vă împrumutați. Faceți-vă un plan de cheltuieli.

FECIOARA

PARTENER

Vă ocupați mai mult de partenerul de cuplu și mai puțin de voi. Îi faceți toate poftele și vă întăriți relația.

BALANTĂ

DĂRNICIE

Înțelegere bună cu colegii. Sunteți mai darnic decât de obicei și simțiți nevoia să faceți servicii oamenilor.

SCORPION

INSPIRAŢIE

Sunteti inspirați astăzi. Toate lucrurile vă ies mai repede și mai bine decât de obicei. E și un risc de mici dispute cu prietenii.

SĂGETĂTOR

FAMILIE

Paștele în familie ar fi cel mai indicat pentru voi. Eventual chemați niște prieteni și ciocniți niște ouă și niște pahare cu vin. Ouăle puteți să le spargeți. Paharele nu.

CAPRICORN

DATORII

Saturn a început să meargă de-andăratelea în zodia voastră. E semn că oarece datorii vor fi plătite, că vreți sau că nu vreți.  Fiți pregătiți.

VĂRSĂTOR

MUNCĂ

Muncă și bani. Asta știți saă faceți următoraele doua zile. Cel mai bine ar fi să vă redecorați casa. Încă ceva. Nu mâncați mult.

PEȘTI

VESELIE

O zi excelentă, cu tonus și veselie. Partenerul de cuplu ar putea fi mai morocănos. Înveseliți-l și pe el. Un sfat. Rămâneți cu picioarele pe pământ fiindcă aveți tendința să visați prea mult.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite