Horia Tecău s-a retras oficial, într-un show la care au fost invitați, printre alții, Simona Halep, Patrick Mouratoglou și Bethanie Mattek-Sands

10 iunie 2022, 23:16

ION ȚIRIAC: Felicitări! O carieră excepțională, titluri de Grand Șlem unul peste altul. Vine o zi când, ai dreptate, trebuie să ai mai multă grijă de tine. Ai făcut enorm pentru sportul românesc, ai grijă de-acum încolo în a doua viață pe care ți-o creezi! La mulți ani!

MIKE BRYAN: Bună, Horia, sunt Mike Bryan. Mă aflu în Europa și Bob e în Miami. Vrem să te felicităm pentru carieră pe care ai avut-o. Toți băieții te respectă, pentru că eșți un gentleman. Și felul în care jucai … erai tare! Nu era nici o plăcere să-ți fiu adversar. Te felicit pentru tot ce ai făcut, ai fost numărul unu mondial, ai câștigat titluri de mare şlem!

BOB BRYAN: Horia, felicitări, omule! O carieră fantastică, un super tip, foarte muncitor, nimeni nu avea un cuvânt urât despre ține! Poţi să fii mândru de ține! Abia aştept să văd ce-ţi aduce viitorul. Doar respect şi dragoste pentru ține.

JEAN JULIEN ROJER: Hei, Horia, ce faci? Atât de multe de spus într-un timp atât de scurt! Câte ai realizat! E remarcabil! Sunt mândru de ține! Îmi amintesc cum ţi-ai început carieră, în Florida, unde avem mulţi prieteni comuni.

 

În meciul de retragere de la Arena Cluj, Horia Tecău a jucat un dublu mixt, meci început alături de Bethanie Mattek-Sands, contra perechii Simona Halep – Patrick Mouratoglou. La ceremonie au mai fost prezenți Ilie Năstase, Adrian Mutu, Daniel Niculae.

 

 

„Luptaţi pentru visul vostru şi bucuraţi-vă de călătorie”, a spus Horia Tecău, în discursul de la Arena Cluj.

(w400) Imagini deCâțiva copii i-au prezentat trofeele, despe care sportivul a vorbit cu emoție. „Cu racheta asta de lemn am jucat şi eu. Dacă vrei să aprinzi focul repede, o poţi folosi. Îmi pare rău că te retragi. Te felicit”, a spus Năstase, care i-a predat racheta sa lui Horia Tecău.

Horia Tecău a fost numărul 2 mondial și a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam: Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele alături de olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite