Harry și Meghan vor înapoi în sânul familiei regale. Semnele percepute de experți. Verdictul rămâne însă necruțător: „Şi-au făcut-o cu mâna lor”

6 iunie 2022, 12:21

Ducii de Sussex sunt la prima vizită în regat împreună, după ce s-au desprins de familia regală, acum 2 ani, și s-au stabilit în California.

Au tot încercat să rămână în prim-plan și să fie simpatizați de marele public, însă planurile lor au cam dat greș. Așa cred unii experți în regalitate.

Tina Brown, jurnalist:Cred că încearcă să revină, discret, în rândul familiei regale. Dar nu cred că va mai fi vreodată ca înainte. Şi-au făcut-o cu mâna lor„.

La ceremoniile jubiliare care au avut loc în ultimele 4 zile în Marea Britanie, nu prea au fost în largul lor, spun specialiștii în regalitate, iar Prințul Harry, în pofida zâmbetelor largi afișate, pare trist.

VEZI și Cele mai bune șase momente ale Jubileului de Platină. Strâmbăturile micului Prinț Louis au captat atenția tuturor

Harry și Meghan s-au rupt de Casa regală acum 2 ani, sub pretextul că vor să ducă o viață independentă.

De când s-au stabilit în Statele Unite, au dat o serie de interviuri controversate, în care au criticat dur Casa regală, iar Meghan chiar s-a plâns de rasism.

Deși au încercat să rămână în atenție, Ducii de Sussex nu s-au bucurat de simpatie prea mare nici în regat, nici peste ocean.

VEZI și EXCLUSIV | Dosarul „Încoronarea Reginei Elisabeta a II-a”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite