Harghita: Un băiețel din localitatea Bălan a dispărut de ziua lui. Sute de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari îl caută

3 iulie 2018, 18:45

Costel Ciprian şi-ar fi serbat ca în fiecare an pe 3 iulie ziua de naștere. Dar a dispărut în ajunul aniversării iar părinţii trec prin momente cumplite. Când a plecat să culeagă fructe de pădure și ciuperci, mama l-a lăsat jucându-se împreună cu alți copii în apropierea casei.

Ce s-a întâmplat după, nimeni nu mai știe. Sunt localnici care spun că micuțul ar fi intrat în curtea fostei grădinițe. Alții, că s-a apropiat de râu.

La lăsarea serii, mama copilului a anunțat dispariția băiatului la 112. Un număr impresioant  de poliţişti, jandarmi, şi localnici  din oraşul Bălan şi comunele aflate de-a lungul Oltului scotocesc zona.

Nu se știe dacă băiatul a căzut în apă, s-a rătăcit în pădure sau a fost luat de cineva. Apele râului, aflat la izvoare, este de obicei de nici 20 de cm, acum însă are peste 2 metri adâncime.

Localnicii povestesc că băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, cu posibilităţi materiale reduse. Ca să-și câștige traiul, mama și rudele culeg ciuperci și fructe de pădure. Iar copiii rămân de multe ori nesupravegheați.

La momentul dispariţiei, băiatul  purta pantaloni de trening de culoare albă, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap șapcă roșie si încălțăminte sport cu leduri în talpă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite