Hans Klemm: Ne menţinem încrederea în activitatea Laurei Kovesi. Activitatea ei este analizată de autorităţile române şi avem încredere

6 iulie 2017, 21:15

Întrebat, la finalul unei întâlniri cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ce poată să spună despre scandalul în care este implicată șefa DNA, Klemm a afirmat că nu are o declarație anume în cazul Kovesi.

Ne menţinem încrederea în activitatea Laurei Kovesi. Acum activitatea ei este analizată de autorităţile române şi avem încredere”, a declarat ambasadorul SUA la București.

Întrebat dacă Laura Codruța Kovesi e în pericol din cauza acestui scandal, ambasadorul american a spus că decizia trebuie să aparțină autorităților române.”Aceasta va trebui să fie decizia luată de autoritățile românești”, a explicat Klemm.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a întâlnit joi cu adjunctul șefului misiunii diplomatice a SUA, Dean Thompson, cu ocazia încheierii activității acestuia în România. La întrevedere a participat și ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite