Handbalul românesc, EXCLUSIV LA TVR! Televiziunea Publică deține drepturile de transmisie pentru următorii 2 ani

26 septembrie 2018, 20:30

Postul Public de Televiziune urmează  să transmită în exclusivitate, în următorii 2 ani, Campionatele Naționale de handbal, atât la masculin, cât și la feminin, dar și meciurile primelor reprezentative în preliminariile Mondiale și Europene.

Doina Gradea, Președinte – Director General TVR: Handbalul este de departe unul dintre sporturile din România de echipă care ne-a demonstrat în ultima vreme că este un sport românesc de succes. Și acest lucru trebuia să fie promovat pe Televiziunea Publică„.

Alexandru Dedu, Presedinte FR Handbal: Pentru noi este un deziderat împlinit. Vrem ca handbalul, ca noi, ca aceste fete să intre în casa tuturor românilor„.

Cele mai importante partide transmise de TVR în următoarea perioadă sunt cele din luna noiembrie, de verificare ale Naționalei feminine  la Trofeul Carpați, cu Serbia și cu Rusia, în timp ce, în octombrie,  tricolorii vor întâlni campioana mondială, Franța, în preliminariile Europene.

Doina Gradea, Președinte – Director General TVR: „Vom avea Campionatele Europene de fete la handbal anul acesta în decembrie, în direct și ÎN EXCLUSIVITATE la TVR”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite