Handbaliştii de la Poli Timişoara au început cu stângul pregătirile pentru noul sezon! Probleme de lot pentru alb-violeţi

Pregătiri pentru noul sezon la SCM Politehnica Timişoara
Pregătiri pentru noul sezon la SCM Politehnica Timişoara
19 iulie 2019, 17:21

Timişorenii au  început cu stângul pregătirile. Au fost nevoiţi să-şi înceapă antrenamentele în sala Universității de Vest, deoarece în arena Constantin Jude se schimbă parchetul, iar restanţele financiare rămân un subiect sensibil pentru handbaliştii care au cucerit în acest an Cupa României.

Gruparea alb-violetă abordează noul sezon cu 20 de jucători în lot, doi dintre ei încă accidentaţi – Orbovic şi Tcaciuc, dar şi patru noutăţi: portarul iranian Mohsen Babasafari (adus de la Steaua), extrema dreapta Robert Năstăsie (de la CSM Focşani), interul stânga Ramon Șomlea (de la CSM București) și pivotul Bogdan Baican (de la CSU Suceava).

”Am venit la Timișoara pentru că e o echipă foarte bună, cu un trofeu obținut și cu ambiții și în anul următor pentru performanțe remarcabile. Și participarea în cupele europene e o motivație suplimentară; sper să ajungem în faza grupelor”, a declarat Mohsen Babasafari.

Bănăţenii speră să cucerească al doilea trofeu intern din acest an. Meciul din finala Supercupei cu Dinamo urmează să se dispute la Braşov, pe 25 august. Gruparea de pe Bega revine după 2 ani şi în Europa, în  turul 2 al Cupei EHF, unde va întâlni câştigătoarea din dubla manşă dintre Olympiakos Pireu şi RK Borac Banja Luka.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite