Handbalistele Universităţii Cluj s-au întors la treabă! Florina Chintoan, “Roza”, a revenit în lot, după un sezon de absenţă

17 iulie 2019, 15:08

Cea mai importantă veste din această vară pentru Universitatea Cluj este revenirea Florinei Chintoan. Fosta internaţională a devenit mamă şi nu a evoluat în niciun meci din sezonul precedent. Acum, cea alintată Roza este pregătită de partidele din Liga Florilor.

Eu mă simt bine, abia aşteptam să revin din nou pe teren şi ceea ce îmi propun eu pentru noul an este să revin la ceea ce am fost. Vom vedea cum va fi şi lăsăm timpul să decidă, a spus Florina Chintoan.

(w620) Florina Ch

Universitatea va miza şi pe o serie de handbaliste tinere.

Am venit pentru a-mi începe cariera de jucătoare profesionistă şi sper să mă acomodez cât mai repede cu echipa, cu fetele, cu Cluj, a declarat Ana Maria Mincu.

(w620) Ana Maria

În total, şase transferuri a efectuat gruparea ardeleană, printre care şi brazilianca Larisa Araujo şi argentinianca Maria Gandulfo. Clujencele vor să dea uitării sezonul precedent, când s-au salvat cu emoţii, la baraj.

Eu îmi doresc să fim un pic mai sus decât în cele două stagiuni la care am fost pe bancă. Să nu se mai repete, a spus Alin Bondar, antrenorul Universităţii Cluj.

(w620) Alin Bonda

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite