Handbalistele au sărbătorit victoria istorică împotriva Norvegiei, campioana europeană. Presa norvegiană: De mult timp n-am mai trăit o asemenea rușine

6 decembrie 2018, 19:26

Iulia Dumanska, portarul României: „Am reușit să facem un joc superb  și acum ne bucurăm de victorie. O să ne pregătim pentru meciurile care vor urma.”

Iulia Dumanska a făcut minuni în poarta României și a fost declarată jucătoarea meciului cu Norvegia.

România a avut un joc impresionant, a arătat ca o mare echipă, ambițioasă și harnică. A răpus, pur și simplu, puternica națională a Norvegiei. Româncele au fost susținute din tribună de o galerie inimoasă și neobosită.

Liderul echipei, Cristina Neagu, și-a reconfirmat statutul de cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene – a marcat 11 goluri.

Condusă de Ambros Martin, unul dintre cei mai buni antrenori din lume, România merge mai departe la această ediție a Europenelor. Urmează meciurile cu Olanda, Spania și Ungaria.

Prestația formidabilă a fetelor și calificarea în grupa principală a Europenelor cu maximum de puncte a entuziasmat pe toată lumea. Jurnaliștii francezi se întreabă dacă nu cumva acesta este, în sfârșit, anul României.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti. Sursa foto: CSM Bucuresti

Handbal feminin: CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Cristina Neagu, handbalistă CSM București / captura video

Handbalista Cristina Neagu a depăşit 1.100 de goluri marcate în Liga Campionilor