Handbal masculin: CSM Bucureşti, la a cincea victorie consecutivă în Liga Zimbrilor

A cincea victorie consecutivă pentu CSM Bucureşti în Liga Naţională
A cincea victorie consecutivă pentu CSM Bucureşti în Liga Naţională
7 decembrie 2019, 17:29

După un început de sezon modest, bucureştenii au reuşit un impresionant tur de forţă în ultima lună. CSM a obţinut a cincea victorie consecutivă în Liga Zimbrilor. După ce, sâmbăta trecută, au bătut pe Steaua şi, marţi, pe CSM Bacău, handbaliştii CSM-ului au făcut vineri seara din nou un meci bun, cu una dintre rivalele la podium, Minaur Baia Mare. În Giuleşti, CSM a jucat pragmatic, a ştiut să câştige multe mingi în apărare, valorificate bine pe contraatac de extreme, iar la linia de 9 metri, Ramba, cu 6 goluri reuşite, a făcut diferenţa.

S-a încheiat 29-24 pentru CSM Bucureşti, într-un meci în care tunarul oaspeţilor, Alex Csepreghi nu şi-a putut ajuta prea mult echipa, fiind accidentat.

Pe finalul primei reprize am făcut câteva greşeli, care le-au dat un ecart ce s-a dovedit decisiv pentru că noi nu am mai reuşit să întoarcem”, a declarat Tudor Botea, handbalistul lui Minaur.

„E bine că băieţii au avut răbdare, au avut încredere unii în alţii şi la sfârşit ne-am putut bucura de momente frumoase”, a spus Dan Anca, antrenorul „tigrilor”.

Ramba a marcat 6 goluri pentru CSM, iar Georgievski şi Onyejekwe, câte 5. Botea şi Vojvodic s-au remarcat de la Minaur, cu 4 goluri fiecare.

„Ne-am concentrat, am luptat toţi, am reuşit să terminăm turul în primele patru”, a afirmat Ionuţ Ramba de la CSM Bucureşti.

În clasament, CS Dinamo Bucureşti ocupă primul loc, cu 33 puncte (12 jocuri), urmată de AHC Potaissa Turda, 28 p (12 j), CS Minaur Baia Mare, 25 p (13 j), CSM Bucureşti, 23 p (13 j), CSA Steaua Bucureşti, 23 p (13 j).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite