Guvernul va discuta miercuri un proiect de hotărâre pentru abrogarea HG privind calculul prețurilor la medicamente

Guvernul va discuta, în ședința de miercuri, un proiect de hotărâre privind abrogarea HG 800/2016 pentru aprobarea metodologiei privind modul de calcul și procedura de avizare și aprobare a prețurilor maximale ale medicamentelor de uz uman cu autorizație de punere pe piață în România.

22 Martie 2017, 10:29 (actualizat 22 Martie 2017, 15:11) |
Declarații despre prețul medicamentelor
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Potrivit unui comunicat al Executivului, remis AGERPRES, printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda ședinței se numără și un proiect de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 al Fondului pentru mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu.

Pe ordinea de zi a ședinței se mai află un memorandum cu tema "Aprobarea cadrului de analiză a cheltuielilor publice și stabilirea domeniilor pentru care vor fi realizate analize de eficientizare pe parcursul anului 2017".

Alte două memorandumuri care vor fi discutate de Executiv vizează prezentarea candidaturii României pentru relocarea la București a Agenției Europene pentru Medicamente și accelerarea procesului de pregătire a Președinției României la Consiliul UE în primul semestru 2019.

Agenda ședinței de miercuri a Guvernului include și un memorandum cu tema "Aprobarea efectuării donației unor bunuri mobile proprietate privată a statului constând în 96 microbuze destinate transportului de elevi către Ministerul Educației din Republica Moldova".

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 9°C 7°C
IASI 5°C 1°C
CLUJ 3°C -1°C
CONSTANTA 6°C 4°C
CRAIOVA 7°C 5°C
BRASOV 3°C 0°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI