Guvernul s-a reunit în ședință, la Palatul Victoria. Pe agendă, desființarea secției speciale

27 decembrie 2019, 20:00

Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței memorandumul privind desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Guvernul mai are în discuție trei proiecte de ordonanță de urgență. Primul se referă la completarea unui articol din OUG 84/2003 pentru înfiinţarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A prin reorganizarea Regiei Autonome „Administraţia Naţională a Drumurilor din România”.

Al doilea proiect de ordonanță de urgență vizează prorogarea termenului pentru înființarea Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier prevăzut în legea care modifică ordonanța Guvernului 26/2011.

Iar cel de-al treilea proiect de ordonanță de urgență se referă la completarea art. 201 din Legea educaţiei naţionale, cu modificările și completările ulterioare.

Pe agendă se află și mai multe proiecte de hotărâri de Guvern.

Următoarea ședință de Guvern va fi luni, 30 decembrie. Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniştrilor să fie pregătite toate hotărârile de organizare şi funcţionare ale ministerelor pentru a putea fi adoptate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite