Guvernul României, în autoizolare. Un senator PNL are coronavirus

13 martie 2020, 19:15

Anunțul premeierului desemnat a venit la finalul ședintei conducerii PNL. Ludovic Orban a vorbit în fața jurnaliștilor care așteptau declarații politice despre consultările programate la Palatul Cotroceni. Alerta a fost dată după ce sentaorul PNL de Constanta, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv la testul de coronavirius. Chițac a confirmat că are Covid 19 după ce ieri i-a ironizat pe cei care când l-au întâlnit răcit au început să îl suspecteze că a luat noul coronavirus.

”Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu.”

Guvermnul și-a luat măsuri de precauție pentru a putea fi gestionată în continuare epidemia de coronavirus şi să fie implementate în continuare măsurile pentru a împiedica răspândirea virusului.

Senatorul Chițac a fost prezent luni în Paralmennt, inclusiv la reuniunea în care liberalii și-au stabilit candidații la alegerile locale. El participase şi la o reuniune NATO în străinătate, împreună cu un alt senator liberal.

Acum toată conducerea PNL a fost testata pentru Coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite