Guvernul a aprobat OUG privind insolvenţa. Toader, întrebat dacă s-a împăcat cu Teodorovici: Acum, în momentul acesta. Teodorovici: Până la următorul avion

27 septembrie 2018, 17:06

„Ministerul Justiţiei a evaluat aspectele de legalitate, de conformitate cu legea fundamentală, Constituţia. Am considerat că exigenţele constituţionale sunt îndeplinite. (…) Întrebările de oportunitate a dimensiunii economice le adresaţi domnului ministru Teodorovici, care vă va răspunde. Eu vă mulţumesc, vă doresc succes şi m-am retras. (…) Eu trebuie să plec la Suceava, la întâlnirea cu preşedinţii de curţi de apel şi cu conducerea CSM-ului. La revedere!”, a declarat ministrul Justiţiei în fața reprezentanților presei.

Întrebat dacă s-a împăcat cu Teodorovici, Toader a răspuns: „Acum, în momentul acesta”. A fost completat apoi de Teodorovici: „Până la următorul avion”.

Ministrul Finanţelor a afirmat la jumătatea lunii septembrie că a observat o lipsă a unei dorinţe de asumare din partea ministrului Justiţiei în ceea ce priveşte cadrul legislativ pentru înfiinţarea Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI), reamintește News.ro.

Teodorovici l-a criticat pe Tudorel Toader pentru că ar fi mai mereu plecat în delegaţie.

Ulterior, Toader a afirmat referitor la „nemulţumirea” ministrului de Finanţe că, atunci când a făcut declaraţia respectivă, „probabil emoţională”, acesta s-a „gândit la altceva sau la altcineva”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș, vrea înarmarea inspectorilor ANAF