Grindina a rănit câteva persoane aflate la ștrand în Aleșd, Bihor. Vântul a smuls acoperișuri și a doborât copaci în mai multe zone din țară

30 iunie 2017, 08:38

Cel mai rău afectat de furtună a fost orașul bihorean Aleşd. Mai mulți oameni aflați la strand au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un şofer care circula liniştit pe o stradă din Oradea s-a trezit cu un copac peste maşină. Numai o minune a făcut să scape nevătămat.

În Timiș, la Sannicolau Mare, vântul puternic a „măturat” orașul în doar câteva minute. Mai multe case din vestul judeţului au fost decopertate, iar un copac a fost doborât de vânt peste firele de curent.

Vijelia a făcut pagube și în județul Arad. La Nădlac, tabla de pe un bloc a fost smulsă de vânt și aruncată în stradă. Un bărbat a fost lovit în cap de tencuiala de pe o clădire şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Arad.

La nicio săpămână de la furtuna care a dărâmat pereții unei case și a luat acoperișuri în Bistrița-Năsăud, o nouă vijelie a lovit de această dată chiar orașul Bistrița. În mai puțin de jumătate de oră, zeci de țigle au zburat de pe acoperișuri. În zona industrială a orașului, o tablă smulsă de pe o hală a provocat un scurtcircuit masiv și întreaga zonă a rămas fără curent electric.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite