Greu drumul de la munte. Prin staţiunile de pe Valea Prahovei se circulă în coloană

2 ianuarie 2018, 09:40

În Predeal, Poiana Brașov, Râșnov sau chiar Bran: s-au format cozi de mașini imediat după ora 11 dimineața. Polițiștii le-au recomandat turiștilor ruta alternativă DN1A, Cheia – Săcele – Ploiești. Mulți dintre ei au ales totuși Valea Prahovei.

Aglomerație a fost din nou și spre Poiana Brașov pentru că mulți turiști au vrut o tură de schi înainte de plecare. S-a circulat bară la bară și între Râșnov și Bran unde sunt foarte multe treceri de pietoni.

Pe mai multe artere rutiere din judeţele Braşov, Buzău, Vrancea, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Neamţ şi Suceava şi Constanţa traficul s-a desfăşurat  îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, marţi dimineaţa.

Câţiva şoferi n-au mai respectat nicio regulă şi au încurcat şi mai rău traficul, în încercarea disperată de a depăşi coloana.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite