Grădiniţă de stat mutată într-un spațiu aflat în câmp, până când sediul vechi va fi renovat. Primăria Sectorului 4 plătește pentru acesta chirie 8500 de euro lunar

14 ianuarie 2019, 19:23

Grădinița „Înșir-te mărgărite” găzduiește 200 de copii și până de curând avea sediul pe Strada Almașu Mare din Sectorul 4.

Clădirea în care funcționa era veche și avea nevoie de reparații capitale. Așa că primăria de sector a decis să înceapă lucrările și să mute grădinița la câțiva kilometri, într-un ansamblu rezidențial de la marginea orașului.

Părinții care nu au mașini sunt nemulțumiți de faptul că în fiecare zi sunt nevoiți să meargă pe jos împreună cu copiii pentru a-i putea duce la noua grădiniță. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la o distanță de aproximativ doi km.

Reprezentanții primăriei de sector spun că în cel mai scurt timp vor pune la dispoziție un microbuz.

Consilierii locali din opoziție critică demersul primăriei și spun că ar fi trebuit găsite alte soluții mai prietenoase atât pentru părinți cât și pentru bugetul local.

Potrivit Primăriei Sectorului 4, cei 200 de copiii vor învăța în noul sediul al grădiniței cel puțin 6 luni. Atât ar dura renovarea vechii grădinițe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite