Google lansează platforma „Google pentru IMM-uri”. Resurse diverse, actualizate constant, pentru întreprinderile mici și mijlocii

Platforma Google pentru IMM-uri
Platforma Google pentru IMM-uri
24 aprilie 2020, 13:33

Noua platformă, care are și suportul Consiliului Național al IMM-urilor, își dorește să faciliteze și să susțină digitalizarea afacerilor românești, indiferent de industrie.

Principalul scop al proiectului este să susțină companiile din „offline” afectate de măsurile de distanțare socială și de izolare impuse de pandemia COVID-19, care vor să învețe cum să activeze online.

Platforma „Google pentru IMM-uri” este organizată în 3 secțiuni.

În prima, antreprenorii se vor familiariza cu o suită de instrumente Google gratuite, menite să-i ajute să gestioneze relația cu clienții, să administreze un spațiu online pentru afacerea lor, să descopere interesele consumatorilor și, nu în ultimul rând, să găsească oportunități internaționale, dacă se gândesc la extindere.

A doua secțiune se concentrează pe consultanța online de care antreprenorii pot beneficia dacă se înscriu pe site.

Aceștia au acces la sesiuni individuale de consultanță ținute de traineri specializați, prin care vor învăța cum să utilizeze instrumentele Google, să își clarifice nedumeririle privind activitatea online a afacerii lor și să primească sfaturi despre gestionarea digitală a afacerii în timpuri de criză.

Cea din urmă secțiune pune la dispoziția IMM-urilor o listă de servicii și de produse oferite de diverse companii afacerilor care doresc să-și îmbunătățească prezența online.

Resursele sunt diverse – de la opțiuni de vânzare digitală, implementarea plăților online și eficientizarea muncii de la distanță, până la inițiative din partea autorităților publice.

Google va continua să adauge constant resurse în această secțiune.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite