„Glorioasa încoronare” a Regelui Charles al III-lea a fost urmărită de 14 milioane de britanici. Reacțiile lui George, Charlotte și Louis au făcut deliciul audienței și al presei

7 mai 2023, 19:05

Majoritatea ziarelor britanice au publicat ediții speciale cu poze ale Regelui și Reginei pe prima pagină, marcând ceea ce au caraterizat „glorioasa încoronare”. Acesta a fost titlul ales de Sunday Times și de The Sun.

Tablodul Mail On Sunday, care a publicat o ediție istorică, îi arată pe Regele Charles al III-lea și pe Regina Camilla la balconul Palatului Buckingham, uitându-se unul în ochii celuilalt. Titlul ales de jurnaliști: „Privirea care spune: ‘Draga mea, a fost un triumf!‘”.

Sunday Express a selectat o fotografie cu Regele Charles la balcon, salutând mulțimea în ziua încoronării.

Prințul Louis a captat din nou atenția în timpul ceremoniilor, prin gesturi neastâmpărate, drăgălașe, fie de la balcon, fie din timpul încoronării. Practic, alături de sora sa, Prințesa Charlotte, a dat o linie firească, proaspătă, unei încoronări dominate de simbolism și tradiții.

Fratele său mai mare, George, a avut un rol în cadrul ceremoniei, apărând în suita Regelui Charles.

O atenție specială a fost și asupra Prințului William și a soției sale, Kate, viitorul monarhiei britanice. Kate a fost impecabilă într-o ținută de culoarea fildeșului, marca Alexander McQueen, cu mantia de ceremonial de culoare albastră cu margini roșii, purtând o diademă cu broderie de cristal finisată cu fir de argint și cerceii cu diamante și perle ai Prințesei Diana.

Charlotte a fost surprinsă în poze care se lipesc de suflet.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite