Gimnastul Laurențiu Nistor a povestit cum s-a accidentat ieri la exercițiul de la bară: Am rămas și fără aer, m-am speriat. Acum sunt bine

20 aprilie 2017, 18:30

„Mâna stângă am pus-o bine, dreapta mi-a scăpat și din cauza asta m-a și întors, m-a întors pe burtă. Dacă eram cu amândouă, eram pe spate și puteam să continui exercițiul mai departe. Dar așa, m-am întors pe burtă și picioarele mi-au venit peste mine. Și din cauza asta am rămas și fără aer, m-am speriat” – a povestit Laurențiu Nistor ce s-a întâmplat la exercițiul de la bară din calificările de miercuri, în studioul TVR de la Cluj Napoca.

El a adăugat: „Acum sunt bine, mă simt bine, mă doare puțin spatele, dar sunt ok”.

Aflat în studio, Marian Drăgulescu a spus ce a simțit când l-a văzut pe colegul său căzut: „E bine că totul s-a terminat cu bine, în sensul că a fost doar o contractură, a fost bine că a fost foarte încălzit înaintea exercițiului. E bine că, făcând gimnastică, are și o oarecare mobilitate, probabil dacă era mai rigid se întâmplau lucruri mai neplăcute, mai grave. Acolo, cum era pe burtă, a încercat să se ridice, i s-a contractat spatele, i s-a blocat și respirația, s-a speriat puțin. Noi ne-am dat seama puțin mai devreme, când am văzut că-și mișcă picioarele, mâinile, am zis ok, s-ar putea să fie numai pe moment ceva, dar se pare că nu este nimic grav. Ne bucurăm că este ok. Mi s-a întâmplat și mie de-a lungul carierei, m-am accidentat și eu de vreo 2-3 ori, dar asta e, mergem mai departe”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite