Giganții Internetului, Google și Facebook, vor fi la București săptămâna viitoare, la iCEE.fest

Dacă lucrați în marketing, digital & tech, notați-vă în calendar zilele de 15 și 16 iunie, săptămâna viitoare: specialiștii de la Facebook și Google revin la iCEE.fest, festivalul care a anunțat din nou o agendă extrem de intensă și interesantă (poate fi consultată online, aici).

09 Iunie 2017, 17:00 (actualizat 09 Iunie 2017, 17:19) |
Giganții Internetului, Google și Facebook, la iCEE.fest

Este o ocazie rară de a afla direct de la sursă informații importante, mai ales că marii rivali ai lumii Internetului - Google și Facebook adună, împreună, peste 50, chiar 60% din totalul banilor disponibili pentru publicitate online, în majoritatea piețelor din regiune - nu apar pe aceeasi scenă decât în cazuri excepționale. iCEE.fest este o astfel de excepție.

Organizatorii au anunțat că vânzarea biletelor online se va încheia cel târziu luni, deci dacă nu vreți să ratați acest eveniment major e bine să vă grăbiți cu luarea deciziei de a participa.

Focus on: Google

În prima zi de iCEE.fest, Focus Stage 2 va aparține specialiștilor de la Google.

Fie că vorbim despre eCommerce, Digital Marketing sau Content Strategy, sesiunea profesioniștilor de la Google vă va aduce cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor business-urilor voastre.


Antonia Caraveteanu, Measurement & Attribution Specialist

  • Lucrează de peste 5 ani la Google iar în noul rol colaborează cu advertiserii din Germania în probleme de Performance Advertising

 

Radu Stoica, Analytical Lead

  • Focusat pe automatizare ca soluție în advertising-ul online

 

Ana Sipciu, Industry Manager Retail & Travel

  • Este în contact direct cu companii majore din zona de eCommerce și Travel

 

Focus on: Facebook

Ocaziile în care atât de mulți specialiști de la Facebook se regăsesc în aceeași sală sunt extrem de rare în România, astfel încât această ocazie nu trebuie nicidecum ratată.

Digitalul respiră prin Facebook în ultimii ani și cu siguranță o va face și în perioada următoare așa că sesiunea de pe Focus Stage 2 e un "must" dacă vrei să știi cum stau lucurile atunci când vine vorba despre Performance Marketing si alte trucuri pentru a folosi mai bine Facebook.

Karolina Janus, Client Solutions Manager CEE

  • După 6 ani la Google, Karolina lucrează acum alături de cele mai importante companii din zona CEE


Igor Skokan, Measurement Lead

  • Este implicat în tot ceea ce înseamnă măsurare, analiză holistică și punerea în aplicare a science marketing dar și în introducerea noilor produse de research create prin identity data


Catalina Ionescu, Client Partner eCommerce CEE

  • După 8 ani petrecuți la Procter & Gamble, acum își concentrează atenția pe dezvoltarea campaniilor omni-channel Shopper Marketing

Nu este singura sesiune unde specialiștii Google & Facebook vor vorbi în cadrul iCEEfest.

Ela Moraru (Country Business Development Manager @ Google) și Igor Skokan vor fi pe Upgrade Stage (15 iunie) pentru a puncta tendințele majore ale industriei digitale de azi, alături de alți speakeri veniți de la companii ale căror valoare e recunoscută la nivel mondial: The New York Times, AOL, Yahoo!, XAXIS, Shazam, TripAdvisor si mulți alții.

Lista completă a speakerilor este aici.

*****

Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech și Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agenda pentru ediția 2017.

Pe lângă Giganții Internetului și temelor deja consacrate - precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health - s-au alăturat anul acesta Smart Homes și Fintech.

Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (București, 15 și 16 iunie) sunt puse în vânzare pe site-ul oficial.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SCI-TECH
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 17°C
IASI 15°C 15°C
CLUJ 14°C 13°C
CONSTANTA 14°C 15°C
CRAIOVA 15°C 18°C
BRASOV 12°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI