Gheorghe Piperea şi Remus Vulpescu şi-au încetat calitatea de consilieri onorifici ai prim-ministrului

Gheorghe Piperea
Gheorghe Piperea
31 ianuarie 2018, 19:23

Gheorghe Piperea a fost consilier onorific al fostului premier Mihai Tudose pe chestiuni de fiscalitate, banking, piaţă de capital şi insolvenţă, iar Remus Vulpescu a fost consilier onorific pentru Strategia de dezvoltare economică integrată, ambii cu activitate neremunerată. 

Pe 13 noiembrie anul trecut, Piperea anunţa că a decis să îşi înainteze demisia din funcţia de consilier onorific al lui Tudose, precizând că acesta a fost de acord cu decizia sa. Anunţul demisiei venea după ce avocatul a scris pe Facebook că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze pentru a-şi putea proba nevinovăţia. 

Contactat miercuri de AGERPRES, Gheorghe Piperea a spus că probabil că, în acest moment, a fost formalizată decizia sa de renunţare la calitatea de consilier onorific al premierului. ‘Probabil că acum au formalizat-o’, a declarat Piperea. 

Pe de altă parte, prin alte decizii ale premierului Viorica Dăncilă publicate miercuri în Monitorul Oficial, Simona-Gabriela Baltag şi Robert Rucăreanu au fost eliberaţi din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite