Gheorghe Dincă, audiat la DIICOT. Bărbatul nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu

9 ianuarie 2020, 10:46

Dincă a recunoscut că doar a violat-o pe Luiza Melencu, nu că ar fi ucis-o. El spune că anumite persoane, ale căror nume nu şi le mai aminteşte, ar fi venit şi au luat-o din casa lui din Caracal, fără voia lui. Avocatul său spune că, prin această strategie, Dincă urmăreşte o pedeapsă mai mică şi o eventuală condamnare numai pentru moartea Alexandrei Măceşanu, pe care şi-o asumă, transmite reporterul TVR, Alexandru Costache.

Cert este că până pe 27 ianuarie, procurorii DIICOT trebuie să-l timită pe Dincă în judecată. Atunci se împlineşte termenul legal până când un suspect poate fi ţinut în arest preventiv, în faza de anchetă, a precizat Alexandru Costache.

Potrivit Codului de procedură penală, o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în judecată.

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din luna iulie.

În iulie, Gheorghe Dincă a declarat că a violat-o apoi a ucis-o pe Luiza Melencu. chiar i-a condus pe anchetatori la locul unde a aruncat resturile umane. Aceștia le-au colectat, le-au colectat și le-au expertizat la INML. Însă experții nu au putut extrage ADN întrucât resturile umane erau extrem de calcinate. Au trimis probele la FBI însă nici aceștia nu au putut extrage ADN.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă