Gesturile și mimica lui Donald Trump, analizate de experți: ușoară agresivitate și dorință de afirmare

27 mai 2017, 18:31

Puse laolaltă, micile gesturi și încruntări relevă o ușoară agresivitate și dorință de afirmare, în funcție de audiență. Așa explică Lilian Glass, un psiholog care lucrează cu politicieni și actori de la Hollywood.

Sigur, au existat și interacțiuni prietenoase, în care părea că se relaxează în compania liderilor mondiali. Dar reacția pe care le-a indus-o, se vede în aceasta atitudine distantă a liderilor NATO, cu fețe împietrite în timp ce-i ascultau îndemnurile de a cheltui mai mult pentru apărare.

Gestul de a-și face loc în față, împingându-l pe premierul muntenegrean – și atitudinea din poza de familie – au făcut înconjurul lumii.

Întâlnirea cu omologul francez Emmanuel Macron a fost definitorie din acest punct de vedere. Și-au scuturat atât de tare mâinile, încât li se încleștaseră maxilarele.

Două zile la rând, în colimator a fost modul în care Melania, prima doamnă, a evitat să-și ia soțul de mână. Și tristețea care i s-a citit deseori pe față.

Unde s-a simțit Trump cu adevărat bine? Împreună cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu. Cei doi s-au îmbrățișat călduros de multe ori în timpul vizitei. Un contrast evident față de relația tensionată pe care liderul israelian a avut-o cu predecesorul lui Trump, Barack Obama.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă