Germania-România, 4-2. Waldschmidt a tranșat semifinala în favoarea nemților

28 iunie 2019, 08:51

România a fost la 45 de minute de finala EURO 2019 de tineret, dar a pierdut dramatic, 2-4, cu 2 goluri primite în minutele suplimentare, după ce la pauză conducea cu 2-1 Germania.

Aici puteți urmări toate fazele importante ale meciului.

Partida a început cu tricolorii mici în atac, însă, după ratarea lui Man, nemții au ripostat și, la prima lor acțiune periculoasă, Nadiem Amiri l-a sancționat pe Ionuț Radu și a deschis scorul.

Băieții lui Rădoi n-au dezarmat și au revenit în atac, iar în min. 26 Ianis Hagi a fost faultat în careu și, după ce a consultat VAR-ul, centralul partidei a acordat penalty, pe care Pușcaș l-a transformat cu emoții, pentru 1-1.

Românii au continuat să joace excelent și în min. 44 același Pușcaș a marcat superb, cu capul, din centrarea perfectă a lui Andrei Ivan. La pauză a fost 2-1 pentru România.

Imediat după pauză, însă, Ianis Hagi provoacă penalty și Waldschmidt egalează, 2-2.

Tricolorii mici au luptat eroic până în min. 91, când Waldschmidt a executat perfect o lovitură liberă pentru al treilea gol al nemților, care au mai marcat odată, tot din fază fixă transformată de Amiri, după un fault al lui Pașcanu, care a văzut și cartonașul roșu.

Germania-România s-a terminat 4-2 și nemții merg în finală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite