George Simion: Tentative de corupere s-au produs asupra a cinci parlamentari AUR. Venim cu probe și așteptăm ca procurorii anti-corupție să-și facă treaba

5 octombrie 2021, 15:24

„Vreau să nu trecem foarte ușor peste tentativa de corupere de ieri. E aici colegul meu Ciprian Titi Stoica, ieri a depus la DNA o plângere, care a ajuns și pe la unele televiziuni. Vrem ca să se facă dreptate. Am făcut publice bucăți din înregistrări. Acum, cei de la PNL, deși domnul a recunoscut, susțin că n-ar fi vocea lui. Aceste tentative de corupere s-au produs asupra a cinci parlamentari AUR, același domn, Cosmin Șandru, i-a mai apelat și pe colegii mei Darius Pop și Ringo Dămureanu. Noi venim cu probe și așteptăm ca procurorii anti-corupție să-și facă treaba. Deja Cîțu este istorie, așa că pot acționa liberi. Există mai multe întregistrări și premierul trebuie să spună că e fostul premier, nu trebuie să se țină de scaun, trbeuie să-și dea demisia acum”, a declarat George Simion.

Liderul AUR  a publicat pe contul său de youtube o înregistrare audio în care susține că este vorba de deputatul PNL Cosmin Șandru care ar fi încercat să-l convingă pe deputatul AUR Ciprian Titi Stoica să lipsească marți de la votul moțiunii.

Simion a anunțat în cursul zilei de luni că înregistrările au fost trimise la DNA.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite