Gardă de onoare formată din juniorii de la box, pentru pugilista Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint la Jocurile Europene de la Cracovia. „Am avut curajul să visez măreț”

3 iulie 2023, 21:06

Sportivii de la loturile naționale de box de juniori au făcut un cordon de onoare pentru medaliata cu argint la Jocurile Europene.

Calificarea la Paris obținută de pugilista clubului Steaua și cele 4 victorii până la finală au transformat competiția într-o reușită de excepție pentru Lăcrămioara Perijoc, care visează la o medalie la Jocurile Olimpice.

Lăcrămioara Perijoc: „Eu am avut curajul să visez atât de măreț încât alții poate nici nu au de gând măcar să se gândească. Am medalia de campioană europeană, am medalia de argint la Mondiale, de argint la Jocurile Europene, dar îmi doresc, bineînțeles, aș vrea să fie aur la cea mai frumoasă competiție.”

Mihai Covaliu este mulțumit de rezultatele din Polonia și este convins că mulți alți sportivi români se vor califica la Paris.

Mihai Covaliu, președintele COSR: Sunt rezultate foarte bune, rezultate la care ne așteptam, au venit câteva medalii în plus, dacă putem spune așa.

Președintele boxului românesc era mulțumit de rezultatele din boxul feminin și anunță că va trece rapid la măsuri radicale în boxul masculin – antrenor străin la lotul național, ba chiar și naturalizarea unor pugiliști valoroși, cu șanse de participare la Jocurile Olimpice.

Vasile Cîtea, preşedintele Federaţiei Române de Box:O să facem o solicitare de a angaja un antrenor străin, cubanez probabil.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite