Gâlceavă în Biroul Oval. Trump şi liderii democraţilor, la cuţite din cauza zidului de la graniţă

12 decembrie 2018, 16:59

Președintele SUA, Donald Trump: „Fără securitatea graniţelor, o să blocăm guvernul. Ţara asta are nevoie de securitatea frontierelor. Iar zidul este parte din securitate”.

Nancy Pelosi, lidera democraților din Camera Reprezentanților: „Nu este adevărat, este o promisiune politică că securitatea graniţelor este modul de a ne exercita responsabilitatea”.

Chuck Schumer, liderul democraților din Senat: „Şi experţii spun că putem avea graniţe sigure fără zidul care este o cheltuială inutilă şi care nu rezolvă nimic”.

Nancy Pelosi, lidera democraților din Camera Reprezentanților:Americanii ştiu că trebuie să ţinem guvernul funcţional. Un blocaj nu ajută la nimic şi nu avem nevoie de un blocaj Trump”.

Președintele SUA, Donald Trump: „Sunt mândru să blochez guvernul pe motiv de securitate, pentru că cetăţenii noştri nu vor să vină la noi în ţară criminali şi persoane cu probleme şi droguri”.

Nancy Pelosi, lidera democraților din Camera Reprezentanților: „Este o situaţie nefericită că am venit aici cu cele mai bune intenţii şi ne-am trezit în mijlocul acestei discuţii purtate în văzul lumii”.

Președintele SUA, Donald Trump: „Dar asta nu e rău, Nancy, se cheamă transparență?”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite