Galaţi: Pieton aflat în stare de ebrietate, accidentat de un şofer băut, care a părăsit locul faptei

Control poliție
Control poliție
3 septembrie 2022, 14:02

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, poliţiştii rutieri de la Tecuci au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 251, în comuna Matca, a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii au stabilit că şoferul unei autoutilitare, în timp ce se deplasa pe DJ 251, a surprins şi accidentat prin lovire cu oglinda retrovizoare exterioară, un pieton care se deplasa pe partea dreaptă aferentă sensului de deplasare a autovehiculului.

În urma impactului, pietonul, un bărbat cu vârsta de 57 de ani, din comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, aflat în stare de ebrietate, a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci pentru îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi pentru investigaţii suplimentare.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului, însă a fost identificat în scurt timp pe strada Cuza Vodă din municipiul Tecuci, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani. La testarea alcoolscopică a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital şi i-au fost recoltate probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite