Galaţi: Bărbat reţinut de poliţie, după ce a încercat să violeze o femeie impiegat în Staţia CFR Iveşti. Parchetul a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile

31 mai 2020, 18:21

Poliţiştii de la Transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mişcare din Staţia CFR Iveşti şi ar fi încercat să întreţină, prin violenţă, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie de 50 ani.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 ani, din comuna Iveşti. Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, încercând totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia.

Tânărul a fost reţinut ieri de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere, urmând a fi prezentat instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Galați, bărbatul a fost prezentat însă duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite