Gala Societăţii Civile, la a XV-a ediție. Marele premiu a fost câștigat anul acesta de Asociația Dăruiește Aripi

13 iunie 2017, 09:01

Marele premiu a fost câștigat de Asociația Dăruiește Aripi, care a înființat un Centru medical pentru copii la Constanța. Este un proiect pentru diagnosticarea, tratarea și susținerea copiilor cu boli onco-hematologice din sud-estul României.

166 de proiecte și inițiative sociale din întreaga țară au participat la Gala Societății Civile. Cele mai multe au vizat educația și sănătatea.

Iniţiativele au fost lăudate şi de preşedintele Klaus Iohannis: „Sunt enorm de mulți oameni și asociații care merită aprecierea mea pentru că s-au dedicat în ajutorarea familiilor, femeilor, copiilor, persoanelor cu nevoi speciale și a celor care provin din medii dezavantajate. Mai mult, de fiecare dată când cultura, patrimoniul, clădirile, bogățiile naturale au fost în pericol salvarea a venit de la dumneavoastră, ați găsit imediat soluții, v-ați adunat forțele, cunoștințele și ați acționat”.

De-a lungul anilor, 450 de proiecte înscrise în competiția Galei Societății Civile au fost premiate. A fost astfel recunoscut impactul lor în comunități.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite