Gala Societăţii Civile, la a XV-a ediție. Marele premiu a fost câștigat anul acesta de Asociația Dăruiește Aripi

Rolul societăţii civile a devenit unul extrem de puternic în prezent. Este mesajul de încurajare transmis de preşedintele Klaus Iohannis celor care au participat la Gala Societăţii Civile, ajunsă la cea de-a XV-a ediţie. Luni seară, într-o atmosferă de sărbătoare, în Sala Mare a Teatrului Național, au fost desemnați câştigătorii Galei.

13 Iunie 2017, 09:01 (actualizat 13 Iunie 2017, 11:15) |
Premianții societății civile
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Marele premiu a fost câștigat de Asociația Dăruiește Aripi, care a înființat un Centru medical pentru copii la Constanța. Este un proiect pentru diagnosticarea, tratarea și susținerea copiilor cu boli onco-hematologice din sud-estul României.

166 de proiecte și inițiative sociale din întreaga țară au participat la Gala Societății Civile. Cele mai multe au vizat educația și sănătatea.

Iniţiativele au fost lăudate şi de preşedintele Klaus Iohannis: "Sunt enorm de mulți oameni și asociații care merită aprecierea mea pentru că s-au dedicat în ajutorarea familiilor, femeilor, copiilor, persoanelor cu nevoi speciale și a celor care provin din medii dezavantajate. Mai mult, de fiecare dată când cultura, patrimoniul, clădirile, bogățiile naturale au fost în pericol salvarea a venit de la dumneavoastră, ați găsit imediat soluții, v-ați adunat forțele, cunoștințele și ați acționat".

De-a lungul anilor, 450 de proiecte înscrise în competiția Galei Societății Civile au fost premiate. A fost astfel recunoscut impactul lor în comunități.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 24°C 21°C
IASI 17°C 18°C
CLUJ 21°C 20°C
CONSTANTA 23°C 21°C
CRAIOVA 25°C 23°C
BRASOV 19°C 17°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI