Gala premiilor GOPO. Cel mai bun film – Un pas în urma serafimilor; Vlad Ivanov și Diana Cavallioti – cei mai buni actori

27 martie 2018, 22:48

Filmul „Un pas în urma serafimilor”, al lui Daniel Sandu, a câștigat 8 premii, inclusiv premioul cel mare, pentru Cel mai bun film. Vlad Ivanov și Diana Cavallioti au luat premiile pentru cei mai buni actori.

Iată premiile acordate:

– Premiul Gopo pentru Întreagă Carieră merge către actorii George Mihăiță și Vladimir Găitan.

– Trofeul #Gopo2018 pentru Cel mai bun regizor merge către Daniel Sandu, pentru filmul „Un pas în urma serafimilor”

– Cel mai bun actor in rol principal la #Gopo2018 este Vlad Ivanov – premiat pentru prestatia din filmul „Un pas în urma serafimilor”

– Diana Cavallioti e Cea mai buna actrita intr-un rol principal, in filmul „Ana, mon amour”.

– Daniel Sandu castiga premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun scenariu pentru filmul „Un pas in urma serafimilor”.

– Premiul #Gopo2018 pentru Cea mai buna imagine merge catre George Dascalescu pentru filmul „Un pas in urma serafimilor”

– Actrița Sanda Toma a câștigat Premiul #Gopo pentru Intreaga Activitate

– Premiul publicului pentru filmul cu cele mai mari încasări: „Ghinionistul”. Încasări:1.007.284 lei / Spectatori: 53.898.

– Premiul publicului la #Gopo2018 pentru filmul cu cei mai multi spectatori merge catre lungmetrajul Octav. Spectatori: 57.813 / Incasari: 863.013 lei.

– Operatorul si producatorul Ion Marinescu primeste “Premiul pentru Intreaga Activitate”

– Premiul pentru cel mai bun sunet este castigat de catre Aleksander Simeonov, Tamas Szekely, Florin Tabacaru, Alexandru Dumitru, pentru filmul „6,9 pe scara Richter”

– Cel mai bun scurtmetraj la #Gopo2018 – „Scris/nescris” in regia lui Adrian Silisteanu

– Premiul RSC, acordat de catre Asociatia Romana a Operatorilor, merge catre George Dăscălescu pentru imaginea filmului „Un pas in urma serafimilor”

– Premiul #Gopo2018 pentru cele mai bune decoruri merge la Andreea Popa pentru filmul „6,9 pe scara Richter”

– Premiul Special al celei de-a 12-a editii a Galei Premiilor Gopo este acordat criticului si istoricului de film Bujor T. Ripeanu.

– Premiul #Gopo2018 pentru cea mai buna muzica originala este castigat de catre Nae Caranfil, Bogdan Dimitriu si Liviu Manescu pentru filmul „6,9 pe scara Richter”

– „Despre trup si suflet” castiga premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun film european.

– Premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun documentar a fost castigat de „Planeta Petrila”, in regia lui Andrei Dascalescu.

– Dana Bunescu – Cel mai bun montaj #Gopo2018 pentru filmul „Ana, mon amour”

– premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun actor intr-un rol secundar merge la Ali Amir pentru filmul „Un pas in urma serafimilor”

– Diana Spatarescu castiga premiul #Gopo2018 pentru categoria Cea mai Buna Actrita intr-un rol secundar in filmul „Fixeur”

– Cel mai bun Debut #Gopo2018: Daniel Sandu pentru „Un pas in urma serafimilor”

– La categoria Cele mai bune costume, premiul #Gopo2018 se duce la Doina Levintza si Adina Bucur pentru filmul „6,9 pe scara Richter”.

– Stefan Iancu („Un pas in urma serafimilor”) castiga premiul la categoria Tanara Speranta in seara aceasta la #Gopo2018.

– Premiul pentru Cel mai bun Machiaj merge catre Cătălin Ciutu, Dana Roseanu si Iulia Roseanu pentru filmul „6,9 pe scara Richter”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă