Galați: Un șofer a transportat ilegal 15 persoane într-o autoutilitară de marfă. Bărbatul nu era la prima abatere de acest fel

1 august 2020, 13:47

Un șofer din Galați a transportat ilegal 15 persoane într-o autoutilitară de marfă. Polițiștii gălățeni anunță că șoferul de 51 de ani a fost prins în trafic în localitatea Cuza Vodă.

Acesta efectua transport de persoane contra cost, fără să aibă autorizație de transport în regim de închiriere. În interiorului autovehiculului, destinat exclusiv transportului de marfă, au fost găsite 15 persoane.

Șoferul fusese sancționat contravențional în cursul săptămânii, pentru o faptă similară, fiindu-i suspendat dreptul de utilizare a vehiculului cu care fusese depistat.

Bărbatul a fost amendat cu 5000 de lei, iar polițiștii i-au suspendat pe șase luni dreptul de utilizare a autoutilitarei.

Este al şaptelea transport ilegal de muncitori descoperit de polițiștii gălățeni într-o săptămână. Pentru astfel de curse, șoferii primesc 250 de lei, mult mai puțîn dacă muncitorii ar fi transportați în condiții legale.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite